Kitüntetés Vonyarcvashegy önkormányzatától

Október 20-án, pénteken tartotta meg Vonyarvashegy nagyközség a megemlékezést és ünnepséget az 1956-os forradalom tiszteletére. Ennek keretében a közösségért kiemelt munkát végző egyesületek köszöntő elismerést és ajándékokat vehettek át.

Az ünnepi program koszorúzással kezdődött az ’56-os emlékműnél, majd az Eötvös Károly Általános Iskolában folytatódott. Itt a polgármesteri köszöntőt követően a helyi kamarakórus, az iskola nyolcadik osztályos tanulói, illetve a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar adott ünnepi műsort. Továbbá saját, ezen alkalomra írt versét szavalta el Sági Bála, zenekarunk tubása.
A méltó megemlékezést követően Pali Róbert polgármester méltatta a nagyközségben működő civil szervezetek munkáját, és értékes ajándékokat adott át önkormányzati képviselőtársaival közreműködve az egyesületek vezetőinek.
Zenekarunk és az egyesület nevében köszönjük az Önkormányzatnak az elismerést és a jutalmat, a továbbiakban is igyekszünk a közösség- és kultúraépítő/megtartó tevékenységeinket magas szinten művelni.

Sági Béla szavalja külteményét, háttérben a Vonyarcvashegyi Kamarakórus
Ifjú trombitasorunk fényes hangon zengi a forradalom emlékét
A zenekar nevében Rizsányi Zoltán egyesületi elnök fogadja Pali Róbert polgármester gratulációját