Új elnökség a jubileumi évben

A fúvószenekarunk működését szolgáló egyesület elnökségi tagjainak megbizatása lejárt, így a március 13-án tartott közgyűlésen meg kellett választani az új tagokat, tisztségviselőket. Természetesen különféle megállapodásoknak, felkéréseknek megfelelően a megelőző elnökségi ülésen elkészültek a tervek a testület új összetételére, melyet a gyűlés elé lehetett terjeszteni. A tagok egyhangúlag meg is szavazták mindezt.

Eszerint a Kék Balaton Fúvós Egyesület új elnöke Németh-Papp Katalin, alelnökként hosszabbított Gelencsér Júlia. Az elnökség teljes létszáma 11-főről 9-re csökkent. Sok feladatuk lesz, hiszen a 30 éves zenekarunk áprilisban minősítő jubileumi nagykoncertet ad a keszhelyi színház nagytermében, majd az igazi „honállomáson”, Vonyarvashegyen is több, a kerek évfordulóhoz kapcsolódó – természetesen zenés – rendezvényt tartunk. Nyáron pedig a 25 éves szülinaphoz hasonlóan, külföldi utazással lepjük meg a zenekar tagjait. Ennek megszervezése is sok munkát, odafigyelést igényel.

Dr. Német-Papp Katalin új, és Rizsányi Zoltán leköszönő elnök.
Megegyezés született szimbolikusan is az eddigi sikerek továbbviteléről, valamint a várható újításokról, melyek még hatékonyabbá tehetik a működést a jövőben